У ДПС підготували відеоуроки про те, як користуватися Е-сервісами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДПС підготували відеоуроки про те, як користуватися Е-сервісами

Особисті фінанси
2055
У зв’язку з карантином, пов’язаного з поширенням коронавірусу в Україні, Державна податкова служба України підготувала серію відеоуроків про те, як користуватися електронними сервісами.
Про це повідомляється на сторінці ДПС у FACEBOOK.
Так, перший відеоурок присвячено заповненню декларації про майновий стан і доходи громадян.
У податковій також нагадали, що дедлайн подачі – 1 липня 2020 року.
Декларацію можна подати через електронний кабінет за допомогою електронного підпису. Отримати його можна онлайн через Приват24.
Тим, хто не є клієнтами ПриватБанку, доведеться скористатися послугами будь-якого іншого акредитованого центру сертифікації ключів. Для оформлення треба прийти із паспортом громадянина України та довідкою про присвоєння ідентифікаційного номера.

Довідка Finance.ua:

  • На позачерговому засіданні 17 березня Верховна Рада підтримала законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Держслужбовці можуть подати декларацію за минулий рік на три місяці пізніше, ніж того вимагає чинне законодавство.
  • Національне агентство спростило вимоги до заповнення полів форми декларації. Це рішення дозволило усунути низку проблем, які виникли з початку кампанії 2020 року.
  • Громадяни України, які планують виїхати за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати до контролюючого органу декларацію про майновий стан і доходи.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас