Apple готує до виходу нові навушники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готує до виходу нові навушники

Технології&Авто
1338
Apple готується випустити нові навушники Powerbeats 4. На це натякає сертифікація в базі даних FCC, а також промо-зображення, відео та характеристики пристрою, що просочилися в мережу. Майбутні навушники повторюють дизайн Powerbeats Pro, який повинен бути більш комфортним і ергономічним.
Powerbeats 4 будуть оснащуватися чіпом Apple H1 з підтримкою Siri. Логотип Beats служить кнопкою, яку можна використовувати для відтворення, паузи і перемикання треків. Тривале утримування активує голосового помічника.
Apple готує до виходу нові навушники
Автономність майбутньої новинки складе приблизно 15 годин, що на 3 години більше, ніж у попередньої моделі. Очевидно, що для зарядки буде використовуватися порт Lightning. Apple може анонсувати Powerbeats 4 в найближчі дні, можливо, разом з iOS 13.4.
Apple готує до виходу нові навушники
Тим часом в коді iOS 14 виявлено значки, що позначають накладні навушники Apple в центрі управління і в віджеті рівнів заряду підключених пристроїв. Ґрунтуючись на цьому, можна припустити, що компанія випустить дві версії навушників – в білому і чорному варіантах забарвлення. Імовірно, вони отримають більше функцій, ніж існуючі навушники Beats, що в плані можливостей прирівняє їх до AirPods. Так, наприклад, вони зможуть похвалитися активним шумозаглушенням і будуть автоматично припиняти відтворення при знятті навушників.
Остаточна назва накладних навушників Apple поки не відома, але компанія чітко класифікує їх як частину сімейства AirPods. Це говорить про те, що вони вийдуть під брендом Apple, а не Beats.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас