Xiaomi випустила поліпшену електричну зубну щітку (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила поліпшену електричну зубну щітку (фото)

Технології&Авто
1506
Компанія Xiaomi випустила оновлену версію електричної зубної щітки SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush в рамках платформи Youpin. Нова модель отримала назву SOOCAS X3U Sonic Electric Toothbrush і кілька покращених функцій у порівнянні з попередницею.
Новинка має практично такий же дизайн, як і попередня версія, але завдяки покращенням внутрішніх компонентів пристрій тепер придатний для більш тривалого використання, а шум, що видається в процесі роботи, знижений.
Xiaomi випустила поліпшену електричну зубну щітку (фото)
Оновлений двигун забезпечує вищу частоту вібрацій – 39600 на хвилину (проти попереднього значення 38600 коливань на хвилину). Нова зубна щітка поставляється з бездротовою зарядкою, стандартним дорожнім чохлом і двома додатковими головками. Таким чином, в комплекті поставки відразу включається три головки: відбілююча головка без міді, головка з м’якою щетиною і щітка для глибокого полірування. Пристрій оснащений батареєю ємністю 1000 мАг (цього повинно бути достатньо для 30 днів використання) і портом USB Type-C для зарядки. Конструкція забезпечує захист від води відповідно до стандарту IPX7.
Xiaomi випустила поліпшену електричну зубну щітку (фото)
Нова електрична зубна щітка Xiaomi SOOCAS X3U Sonic Electric Toothbrush надійде в продаж за ціною близько $47, що перевищує номінальну вартість попередньої моделі ($35).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас