Twitter введе функцію зникнення повідомлень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter введе функцію зникнення повідомлень

Технології&Авто
288
Соціальна мережа Twitter тестує функцію, яка дозволить деяким твітам зникати через 24 години. Нова функція під назвою fleets схожа на зникаючі повідомлення в Snapchat і Instagram Stories.
Зміни призвели до появи хештегу #RIPTwitter, бо користувачі скаржилися, що нова функція зробить сайт мікроблогів занадто схожим на інші платформи соціальних мереж. Поки що Twitter тестує цю функцію тільки в Бразилії.
Кайвон Бейкпур, керівник продукту компанії, сказав, що нова функція дозволить людям публікувати думки, які потім хотілося б забути і не повертатися до них. За його словами, розміщення в Twitter може залякати деяких користувачів своєю постійністю і неможливістю все виправити.
“Ми сподіваємося, що fleets можуть допомогти людям поділитися швидкоплинними думками про те, що вони навряд чи захочуть твітнути”, – написав він у пості з семи частин у Twitter.
Зникнення повідомлень з’явиться при натисканні на фотографію профілю користувача. Його користувачі не зможуть відповідати, лайкати або публічно коментувати будь-які такі повідомлення.
Деякі користувачі Twitter заявили про свої застереження. Бейкпур визнав, що fleets дійсно дуже схожі на функції “Історії” з Facebook і Instagram. Він сказав, що Twitter вносить “кілька навмисних відмінностей” в свою версію. Компанія не повідомила, коли fleets будуть розгорнуті по всьому світу.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас