Xiaomi представила ігрові смартфони з швидкою зарядкою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила ігрові смартфони з швидкою зарядкою (фото)

Технології&Авто
2298
Компанія Xiaomi представила два нові ігрові смартфони в рамках ігрової серії Black Shark: звичайну модель Black Shark 3 і поліпшену версію Black Shark 3 Pro.
Обидві новинки отримали характерний X-подібний дизайн з чіткими геометричними вигинами і канавками на задній панелі. Пристрої 2020 року відрізняються переробленим трикутним блоком камер. Також на задній панелі можна бачити логотипи Tencent Games і 5G. Це говорить про співпрацю з Tencent Games в сфері оптимізації геймплею (підтримується Tencent SolarCore Gaming Acceleration Engine) і підтримки нового стандарту зв’язку.
Xiaomi представила ігрові смартфони з швидкою зарядкою (фото)
Смартфон Black Shark 3 оснащений 6,67 дюймовим AMOLED дисплеєм, який вперше в галузі підтримує частоту опитування сенсора 270 Гц. Час відгуку на дотик становить 24 мс, а на дотики кількома пальцями – 28 мс. Частота оновлення зображення становить 90 Гц. Модель Black Shark 3 Pro навіть може похвалитися наявністю 7,1-дюймового AMOLED панелі з дозволом Quad HD+ 3120×1440 точок.
Додатковими відмінностями версії Pro є наявність двох фізичних кнопок довжиною 21 мм на правій грані корпусу і додаткового горизонтального приводу тактильного зворотного зв’язку, покликаного підвищити реалістичність геймплею.
Xiaomi представила ігрові смартфони з швидкою зарядкою (фото)
Обидві моделі несуть на борту процесор Snapdragon 865, який доповнений оперативною пам’яттю LPDDR5 об’ємом до 12 ГБ і вбудованою флеш-пам’яттю UFS 3.0 ємністю до 256 ГБ. Новинки оснащені рідинною системою охолодження Sandwich Cooling. Вона передбачає використання двох батарейних блоків, між якими розташована материнська плата довжиною 116 мм.
Найбільш гарячі компоненти, такі як процесор і 5G, рознесені на платі якомога далі один від одного. Відстань між ними на материнській платі становить 39 мм. На кожній стороні плати розміщені 100-міліметрові блоки (з графітовим покриттям) рідинної системи охолодження, формуючи своєрідний сендвіч, що і дало назву системі охолодження. Щоб ще більше підвищити ефективність тепловідведення, смартфони комплектуються зовнішнім вентилятором.
Xiaomi представила ігрові смартфони з швидкою зарядкою (фото)
Модель Black Shark 3 містить батарею ємністю 4720 мА-год, а версія Pro – ємністю 5000 мА-год. В обох випадках підтримується швидка зарядка з передачею 65 Вт енергії і обидві моделі можна зарядити на 100% всього за 38 хвилин. На корпусі можна знайти 3,5-міліметровий звуковий роз’єм. Підтримується зв’язок 5G і Wi-Fi 6, і передбачений спеціальний комбінований режим використання обох з’єднань для збільшення пропускної здатності. Нарешті, згадується можливість використання голосових команд в іграх, наприклад, якщо в грі Arena of Valor сказати слово «grenade», то ігровий персонаж кине гранату. Однак перелік ігор з такими можливостями не дуже широкий.
Xiaomi представила ігрові смартфони з швидкою зарядкою (фото)
Смартфон Black Shark 3 надійде в продаж з 6 березня в таких конфігураціях:
  • 8 Гб оперативної пам’яті + 128 ГБ накопичувач – $502;
  • 12 ГБ ОЗУ + 128 ГБ накопичувач – $545;
  • 12 ГБ ОЗУ + 256 ГБ накопичувач – $573.
Версію Black Shark 3 Pro можна буде купити в Китаї з 17 березня. Користувачам будуть доступні такі конфігурації:
  • 8 Гб оперативної пам’яті + 256 ГБ накопичувач – $674;
  • 12 ГБ ОЗУ + 256 ГБ накопичувач – $717.
Варто зазначити, що торік модель Black Shark 2 Pro в конфігурації 12 ГБ ОЗУ + накопичувач ємністю 128 ГБ пропонувалася за більш доступною ціною – $430.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас