Apple тестує функцію бездротового відновлення ОС на мобільних пристроях (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple тестує функцію бездротового відновлення ОС на мобільних пристроях (відео)

Технології&Авто
1683
У коді бета-версії iOS 13.4 знайдена нова корисна функція. Йдеться про можливість бездротового відновлення ОС на мобільних пристроях компанії, таких як iPhone, iPad, Apple Watch і HomePod.
Приховану функцію виявили фахівці з сайту 9to5mac.
До поточного моменту для відновлення програмного забезпечення пристроїв, що раптово припинили працювати, необхідно підключення до комп’ютера з встановленою програмою iTunes. Зараз, коли мобільні пристрої стають все більш незалежними, такий спосіб став здаватися досить незручним.
Особливо погана ситуація з такими пристроями, як HomePod і Apple Watch, оскільки вони позбавлені будь-яких фізичних роз’ємів. У разі виникнення неполадок їх користувачі змушені звертатися в сервісний центр.
Третя бета-версія iOS 13.4 розкриває існування нової функції під назвою «Відновлення ОС», що вельми показово. Наскільки можна судити, це виглядає як новий спосіб відновлення iPhone, iPad та інших пристроїв Apple без необхідності підключення їх до комп’ютера. Доступ до нього в системі поки що неможливий, оскільки ця функція все ще перебуває в стадії розробки і виробник може видалити її в будь-який момент.
Згідно з кодом, виявленим в системі, з’явиться можливість відновити iOS безпосередньо по Wi-Fi, а також підключивши пристрій через USB до іншого iPhone або iPad, аналогічно тому, як працює Apple Migration Tool.
Принцип роботи нової функції схожий з macOS Internet Recovery, яка доступна вже протягом багатьох років і дозволяє користувачам встановлювати заново операційну систему через Інтернет, не маючи поблизу іншого комп’ютера.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас