У JPMorgan Chase відзначили пожвавлення банківського ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У JPMorgan Chase відзначили пожвавлення банківського ринку

Світ
331
Банк JPMorgan Chase очікує, що збільшення його доходів у першому кварталі цього року буде на рівні від 13% до 19%, оскільки відбудеться відновлення ринкової активності після важкого періоду на початку 2019 року.
JPMorgan повідомив інвесторам, що банк підтримує своє середньострокове зростання близько 17%, однак такі фактори, як коронавірус, можуть вплинути на зниження цього показника.
Керівник інвестиційного банку JPMorgan Даніель Пінто заявив, що бізнес на ринках цього року йде «дуже добре», особливо у порівнянні зі слабким початком 2019 року, повідомило видання Financial Times.
Однак він зауважив, що стурбованість наслідками спалаху коронавірусу цього тижня спричинила падіння багатьох активів, включаючи акції, облігації та товари.
Пінто додав, що в разі якщо завершення першого кварталу відповідатиме нормі за останні два-три роки, річний приріст складе приблизно від 13% до 19%.
Крім того, у банку заявили, що його чистий річний дохід зросте до понад $60 млрд у порівнянні з минулорічним показником у майже $58 млрд завдяки тривалому зростанню депозитів та залишкам на картках, а також незмінному розміру відсоткових ставок.
За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас