Subaru Crosstrek отримає потужніший двигун — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru Crosstrek отримає потужніший двигун

Технології&Авто
1426
У 2020 році у продажу з’явиться спортивна версія компактного кросовера Subaru Crosstrek, яка отримає 2,5 л двигун. Про це в своєму інтерв’ю розповів Том Долл, глава північноамериканської філії компанії Subaru.
Зараз автолюбителям пропонують Subaru Crosstrek другого покоління. Він оснащується чотирициліндровим 2,0 л мотором потужністю 152 к.с. Це хороший кросовер, який користується популярністю в багатьох країнах.
Subaru Crosstrek отримає потужніший двигун
Subaru Crosstrek
Правда, деякі автомобілісти вважають, що у нього повинен бути більш потужний двигун. Саме тому японці вирішили випустити спеціальну спортивну версію з іншим мотором. Йдеться про 2,5 л агрегат.
Чотирициліндровим 2,5 л двигуном без наддуву вже оснащуються кілька моделей Subaru. Наприклад, компактний кросовер Forester, середньорозмірний кросовер Outback і середньорозмірний седан Legacy. У цих моделях його потужність становить 182 к.с. Мабуть, така ж потужність буде і у Crosstrek.
Правда, у «Субару» є ще один 2,5 л мотор, але він з турбонаддувом (310 к.с.). Таким агрегатом оснащується WRX STI. Навряд чи він підійде для кросовера Crosstrek, адже він не є високопродуктивною моделлю.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас