Sony представила новий смартфон (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony представила новий смартфон (фото, відео)

Технології&Авто
2080
Компанія Sony представила смартфон Sony Xperia L4, який зовні схожий на торішній флагман Sony Xperia 1, позаяк він оснащений витягнутим екраном, потрійною камерою і бічним сканером відбитків пальців.
Однак це бюджетний пристрій, який оснащено РК-екраном діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю HD+ з співвідношенням сторін 21:9.
Виробник робить акцент на тому, що такий витягнутий дисплей зручніший для перегляду фільмів і одночасного використання двох додатків.
Sony представила новий смартфон (фото, відео)
Sony Xperia L4 отримав бюджетну платформу MediaTek Helio P22, яка була встановлена ​​і в торішньому Sony Xperia L3. Крім того, у нього всього 3 ГБ оперативної пам’яті, як і у Sony Xperia L3. Правда, обсяг флеш-пам’яті збільшився вдвічі і тепер становить 64 ГБ.
Sony представила новий смартфон (фото, відео)
Ємність акумулятора збільшилася з 3300 до 3580 мА·год, що має позитивно позначитися на автономності пристрою. Крім того, додано підтримку швидкої зарядки, правда, її потужність не уточнюється. Фронтальна камера має роздільну здатність 8 Мп, а в основній камері тепер три датчики зображення (13, 5 і 2 Мп) замість двох. Смартфон отримав роз’єм 3,5 мм.
Sony Xperia L4 вийде в чорному і синьому кольорі цієї весни, ціна поки не повідомляється.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас