АРМА відкрило доступ до реєстру арештованих активів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АРМА відкрило доступ до реєстру арештованих активів

Казна та Політика
677
Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) відкрило доступ до даних про арештовані активи в реєстрі арештованого майна.
Про це повідомляє пресслужба відомства.
“Агентство з розшуку та менеджменту активів відкрило доступ до Єдиного реєстру арештованого майна, в який зараз внесена інформація про понад 2000 активів”, – йдеться в повідомленні.
Зокрема, як зазначено, на 9:00 17 лютого АРМА забезпечено внесення інформації до Реєстру за 2032 заарештованими активами.
З грудня минулого року, як повідомляється, Реєстр перебуває в дослідній експлуатації, що передбачає його наповнення в тестовому режимі виключно наявною у АРМА інформацією про арештовані активи, передані в управління агентства.
Реєстр формується і ведеться з метою узагальнення та оперативного обміну інформацією про активи, одержані злочинним шляхом, у ньому відображаються дані про арештовані в рамках кримінальних проваджень активи, управління ними або їх реалізацію, конфіскацію, отримані від їх реалізації кошти тощо.
“Після завершення інтеграції реєстру з іншими реєстрами та базами даних (Єдиний реєстр судових рішень, автоматизована система виконавчого провадження, Єдиний реєстр досудових розслідувань) реєстр наповнюватиметься інформацією про арештовані активи переважно в автоматизованому режимі. Зараз проводяться заходи, пов’язані з виконанням вимог законодавства Про захист інформації та побудовою системи комплексного захисту інформації”, – додали в АРМА.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас