На програму доступні кредити надійшло понад 1,5 тисячі заявок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На програму доступні кредити надійшло понад 1,5 тисячі заявок

Особисті фінанси
380
Ще 11 українських банків подали заявки на участь в урядовій програмі для малого та середнього бізнесу “Доступні кредити 5-7-9%”, повідомляється в звіті з виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, оприлюдненому на урядовому порталі.
Згідно зі звітом, відповідні заявки подали ПУМБ, Райффайзен Банк Аваль, ОТП Банк, Альфа-банк, Правекс Банк, Кредитвест Банк, Міжнародний Інвестиційний банк (МІБ), банк “Альянс” (всі – Київ), банк “Львів”, Кредобанк (обидва – Львів) і банк “Восток” (Дніпро).
“Протягом першого тижня (3-7 лютого 2020 року), з моменту старту Державної програми “доступні кредити 5-7-9%”, Фонд розвитку підприємництва уклав угоди про співпрацю з чотирма банками: АТ “Ощадбанк”, АБ “Укргазбанк”, АТ КБ “ПриватБанк” та АТ “Укрексімбанк”, – йдеться у звіті Програми діяльності уряду за 2019 рік.

Довідка Finance.ua

  • Президент Володимир Зеленський підписав закон № 2589, який передбачає виділення 2 млрд гривень для урядової програми доступних кредитів для малого та середнього бізнесу.
  • Передбачається: видача кредитів у розмірі до 1,5 млн грн строком на 5 років під 5% річних, якщо передбачається виручка до 25 млн грн і створюються мінімум два робочі місця;
  • під 7% річних – для бізнесу з виручкою до 25 млн грн, який не створює нових робочих місць (але з можливістю знизити її на 0,5 процентного пункту за кожного нового працівника);
  • під 9% річних – для працюючого бізнесу з виручкою 25-50 млн грн;
    сам учасник повинен інвестувати 20% власних коштів від усіх витрат.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Кращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас