У КМДА розповіли, чому кияни досі не можуть платити карткою в наземному транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА розповіли, чому кияни досі не можуть платити карткою в наземному транспорті

Особисті фінанси
1212
Пасажири наземного транспорту столиці досі не можуть користуватися банківськими картками для оплати проїзду в салонах тролейбусів, трамваїв і автобусів. Нагадаємо, в грудні минулого року столичні чиновники обіцяли, що така можливість у пасажирів з’явиться до кінця грудня. На жаль, цього так і не сталося навіть в лютому.
Як пише сайт “Сегодня”, нових термінів запуску системи не називають.
“Поки що система оплати проїзду в наземному транспорті за банківськими картками тестується в закритому режимі. Систему не запускають для масового користування через невирішені організаційні питання з зовнішніми партнерами – банками”, – пояснили в департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.
Водночас в департаменті запевняють, що оплата проїзду за банківськими картками в столичному метрополітені вже не списує зайві поїздки за проїзд. Нагадаємо, раніше городяни скаржилися, що на турнікетах метрополітену при оплаті проїзду банківською карткою у них списували по дві поїздки.
“Зараз таких проблем вже не виникає. Після Нового року турнікети в метрополітені було перепрошито. Програмне забезпечення працює надійно і нових скарг від пасажирів не надходить. Навпаки, пасажири швидше проходять через турнікети і подвійних списань немає”, – запевняють у департаменті.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас