Укрзалізниця та Deutsche Bahn підписали меморандум (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця та Deutsche Bahn підписали меморандум (відео)

Казна та Політика
1849
Укрзалізниця та Deutsche Bahn підписали меморандум про взаєморозуміння.
Церемонію підписання транслювали наживо на сторінці Прем’єр-міністра Олексія Гончарука у FACEBOOK.
«Звичайно, ми розуміємо, що на першому етапі співпраця між компаніями матиме більш консультаційний характер, однак ми сподіваємося, що з часом ми можемо прийти до більш глибоких форм співпраці», — повідомив Гончарук під час підписання документа.
Німецька сторона наголосила, що у рамках консалтингу з Укрзалізницею буде співпрацювати підрозділ німецької залізниці — DB Engineering & Consulting GmbH.
У документі повідомляється, що сторони домовились вивчити і розробити концепцію і план надання DB E&C управлінської та/або технічної підтримки.
Також документ передбачає три етапи співробітництва:
  • перший: укладення договору про співробітництво з оцінки діяльності УЗ та розробка дорожньої карти дій. Для цього УЗ має сформулювати технічне завдання і бажані умови договору. Зазначається, що цей етап має бути реалізований протягом 3-х місяців;
  • другий: реалізація проєкту. У разі успішного проходження першого етапу, сторони висловлюють намір щодо залучення персоналу німецької залізниці до впровадження дорожньої карти. За документом цей етап триватиме не пізніше ніж до 31 грудня 2020 року;
  • третій: підтримка DB E&C у сфері управління.
Орієнтовний строк стратегічного партнерства між УЗ та DB – 10 років, йдеться у документі.
Як повідомлялося, 22 січня у Давосі (Швейцарія) під час економічного форуму в присутності Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука міністр інфраструктури Владислав Криклій підписав Угоду про наміри між Міністерством інфраструктури України і німецькою компанією Deutsche Bahn AG щодо подальшої співпраці у транспортній галузі та розвитку АТ “Укрзалізниця”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас