Sony представила концепт електромобіля Vision-S (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony представила концепт електромобіля Vision-S (фото)

Технології&Авто
3363
Компанія Sony представила концептуальний автомобіль Sony Vision-S з функціями автономного руху, широкоекранними дисплеями, технологією 360 Reality Audio.
Концептуальний автомобіль Sony Vision-S став сюрпризом SEMA під час показу споживчих технологій.
Компанія не мала жодного стосунку до автомобілів – за винятком тих випадків, коли ви розглядаєте ці гонки в своїх консольних іграх.
Високотехнологічний чотиридверний седан може обійти інші автомобілі, які пропонуються сьогодні в цьому сегменті, що говорить нам про те, що у компанії є майбутнє, коли справа доходить до автомобільного дизайну.
Sony представила концепт електромобіля Vision-S (фото)
Так, незалежний художник представив своє бачення авто в кузові купе. Рендер, названий Vision Coupe, демонструє, що Sony могла б показати на SEMA замість сріблястого седана EV.
Насправді, він виглядає навіть краще з одними дверима і гладкою лінією даху. Колір золотої фарби надає EV більш особливий характер. Також концепція має 33 датчики для виявлення людей і предметів зовні і всередині автомобіля.
Sony представила концепт електромобіля Vision-S (фото)
На жаль, концепт-кар Sony не зможе зробити це реальністю, чи то седан чи купе. Як підтвердив керівник проекту Vision-S Ізумі Каваніші, який також очолює підрозділ робототехніки Sony, компанія не збирається ставати автовиробником.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас