Дешеві кредити замість міграції: уряд схвалив старт програми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дешеві кредити замість міграції: уряд схвалив старт програми

Кредит&Депозит
4567
Кабмін схвалив старт програми доступних кредитів для малого бізнесу з 1 лютого 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив під час засідання 24 січня.
Про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму telegram-каналі.
«Уряд схвалив постанову для старту програми «Доступні кредити 5-7-9%» з 1 лютого. Програма державної підтримки мікро- та малого бізнесу дозволить учасникам отримати до 1,5 млн грн доступного кредиту під 5, 7 або 9% для створення або розширення власного бізнесу», — написав Гончарук.
Також Кабінет міністрів на засіданні визначив механізм використання бюджетних коштів у межах діяльності Фонду розвитку підприємництва.

Довідка Finance.ua:

Що передбачає програма:
  • видачу кредитів розміром до 1,5 млн грн терміном на п’ять років під 5% річних, якщо передбачається виручка в 25 млн грн і створюються мінімум два робочі місця;
  • під 7% річних для бізнесу з виручкою до 25 млн грн, який не створює нових робочих місць, але за кожного нового працівника ставку буде знижено на 0,5%;
  • під 9% річних для бізнесу з виручкою до 50 млн грн;
  • сам учасник повинен інвестувати 20% власних коштів від усіх витрат.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут 💼

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас