Україна готується випустити нові євробонди строком на 10 років - Мінфін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна готується випустити нові євробонди строком на 10 років - Мінфін

Казна та Політика
1531
Міністерство фінансів України розпочало підготовку до першого в 2020 році випуску єврооблігацій.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.
“Україна оголосила про випуск облігацій зовнішніх державних позик з десятирічним строком обігу, деномінованих в євро, за положенням S/правилом 144а”, – йдеться в повідомленні Мінфіну.
Там також залучили BNP Paribas, JP Morgan і Raiffeisen Bank International для організації «глобального конференц-дзвінка» інвесторам, який повинен відбутися 22 січня.
Напередодні про розміщення перших у 2020 році євробондів повідомляло агентство “Інтерфакс-Україна”, посилаючись на свої джерела. Зокрема, там повідомили, що Мінфін готується відкрити книгу заявок від потенційних інвесторів — це один з процедурних етапів розміщення євробондів.
Востаннє Україна випустила шестирічні євробонди в євро 13 червня 2019 року. Загальна сума, яку вдалося залучити від випуску цінних паперів, склала 1 млрд євро.
У межах випуску євробондів команда Мінфіну розпочала так зване road show – пошук потенційних покупців євробондів серед інвесторів у різних частинах світу. Інвесторів Мінфін шукав у Лондоні, Франкфурті, Мілані та Мюнхені.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас