Президенту запропонували звільнити главу "Укрпошти": забагато заробляє — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президенту запропонували звільнити главу "Укрпошти": забагато заробляє

Фондовий ринок
26693
Вчора, 20 січня, на президентському сайті з’явилася петиція з пропозицією звільнити главу “Укрпошти” Ігоря Смілянського. Автор прохання наводить на користь своєї ініціативи два аргументи: по-перше, за його словами, сервіс “Укрпошти” залишає бажати кращого; по-друге, Смілянський заробляє надто багато і необґрунтовано. Сьогодні станом на 10:30 петиція набрала лише 176 голосів з 25 тис. необхідних.
“Пошта зруйнована, відділення закриваються, газети та кореспонденція доходять невчасно, листонош скорочують, а ті, що залишилися, працюють на неповні ставки. Це – лише неповний образ “апокаліпсису”, який з’їдає зсередини єдиного національного оператора поштового зв’язку України “Укрпошту”. На місцях реальний заробіток листонош становить 0,33-0,5 від мінімальної зарплати, багато хто з них не заробляють і 2 тис. грн на місяць”, – написав автор петиції.
Він зазначає, що Смілянський сьогодні заробляє 95 тис. грн. А це вчетверо більше, ніж отримує військовослужбовець на передовій, “ризикуючи своїм життям заради таких, як Смілянський”. Автор додає, що засновником і акціонером “Укрпошти” є Мінінфраструктури. Якщо сьогодні глава Кабміну є креатурою президента Володимира Зеленського, то і Смілянський – теж. Хоч і опосередковано.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас