Сервіс прокату електросамокатів Lime скоротить співробітників і покине 12 міст — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс прокату електросамокатів Lime скоротить співробітників і покине 12 міст

Фондовий ринок
595
Каліфорнійський стартап Lime, що надає послуги прокату електросамокатів, оголосив про скорочення 14% своїх працівників на тлі відходу компанії з ряду ринків в США і за кордоном.
Співзасновник і генеральний директор Lime Бред Бао уточнив, що стартап вирішив припинити діяльність на 12 ринках світу.
У США, зокрема, компанія покине Атланту, Фенікс, Сан-Дієго і Сан-Антоніо. У Європі компанія припинить роботу в Лінці (Австрія). Також Lime покине 7 міст в Латинській Америці. Під скорочення потраплять близько 100 осіб.
Сервіси оренди самокатів, що швидко завоювали популярність кілька років тому, зіткнулися з гострою конкуренцією і проблемами в отриманні прибутку. Конкуренти Lime, включаючи Bird Rides Inc. і Lyft Inc., в останні місяці також звільняють своїх співробітників або згортають діяльність на деяких ринках.
За словами Бао, Lime націлена на те, щоб стати прибутковою.
“Ми впевнені, що Lime стане першою компанією мобільного транспорту нового покоління, яка досягне прибутковості”, – сказав він.
Lime, яка офіційно зареєстрована в США під найменуванням Neutron Holdings Inc., була заснована в 2017 році і спочатку займалася прокатом велосипедів, а потім переключилася на прокат електросамокатів.
Наразі послуги компанії доступні більш ніж в 120 містах світу. Бао зазначив, що більша частина цих ринків є прибутковими, але компанії доведеться припинити роботу в містах, де її послуги поки не користуються попитом.
Нагадаємо, раніше Finance.ua писав про те, що американський стартап – сервіс з прокату електросамокатів Lime планує запрацювати в Україні в 2020 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас