Xiaomi анонсував Android 10 для старих смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi анонсував Android 10 для старих смартфонів

Технології&Авто
856
Прошивки від Xiaomi слід розділяти на дві категорії – MIUI і версія Android. Нещодавно китайський виробник перевів більшу частину актуальних смартфонів на нову оболонку MIUI 11. А днями з’явилася інформація, що Xiaomi випустить Android 10 для чотирьох застарілих моделей мобільних пристроїв компанії, пише Сьогодні.
У модельному ряді смартфонів Xiaomi не так багато пристроїв з актуальною версією операційної системи Google, здебільшого через велику кількість підтримуваних гаджетів. Сайт Gizchina поділився інформацією про майбутній апдейт в найближчому майбутньому. Наступні смартфони, які отримають Android 10 – Pocophone F1, Mi 8, Mi Mix 2S і Mi Mix 3.
Каталог пристроїв Xiaomi занадто роздутий, а це призводить до того, що не всі суббренди і моделі отримують однакову підтримку. Сайт XDA виявив інформацію про оновлення у вихідному коді ядер для майбутнього оновлення, який опублікувала компанія. Таким чином Xiaomi дозволяє стороннім розробникам адаптувати свої кастомні прошивки.
Відзначимо, що перераховані пристрої вже отримали MIUI 11 на Android 9. Першими отримають оновлення по повітрю користувачі з Китаю, а через кілька тижнів воно буде доступно по всьому світу.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас