Опубліковано перше зображення флагманського Huawei P40 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опубліковано перше зображення флагманського Huawei P40

Технології&Авто
1139
Інсайдери опублікували якісні рендери смартфона Huawei P40 з прямокутною камерою, який компанія збирається представити наступного року.
Подібний дизайн камери вже реалізований на Samsung Galaxy A51, Galaxy A71, Vivo V17. Очікується, що він стане трендом в 2020 році.
Модуль камери Huawei P40 містить до чотирьох датчиків, в той час як точна кількість датчиків камери в моделі Pro наразі невідома, хоча, за чутками, там буде п’ять камер. Одним з цих модулів стане 64-мегапіксельний датчик Sony IMX686.
Крім цього, серія Huawei P40, здається, отримає задню панель зі скла.
Huawei P40 отримає плоский дисплей, який повинен мати розміри від 6,1 до 6,2 дюйма. У смартфона P40 Pro буде дисплей в стилі Samsung, який згинається з усіх чотирьох сторін і має розміри від 6,5 до 6,7 дюймів.
Обидва телефони отримають порт USB Type-C, лоток для SIM-карти і ґрати динаміків в нижній частині. Клавіша регулювання гучності і кнопки живлення будуть на правій стороні бічної панелі моделей серії Huawei P40. У гаджетів не буде 3,5-мм аудіороз’єму.
Рендери не показують, чи отримають телефони дисплеї з отворами або з вирізами, але точно у них не буде спливаючого модуля для селф-камери. Обидва телефони на цей раз можуть отримати OLED-панелі зі сканером відбитків пальців.
Технічні характеристики серії Huawei P40 на даний момент розпливчасті. Є ймовірність, що Huawei P40 Pro може поставлятися з гігантською батареєю ємністю 5 500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 50 Вт. Телефон буде побудований на процесорі Kirin 990, в якому вбудований модем 5G для стільникового зв’язку п’ятого покоління.
Річард Ю вже підтвердив, що телефон буде працювати на Android 10 з відкритим вихідним кодом, з надбудовою на основі EMUI 10. Однак для цих телефонів не буде доступний жоден з додатків Google, таких як Gmail, Карти Google тощо.
Інсайдери опублікували якісні рендери смартфона Huawei P40 з прямокутною камерою, який компанія збирається представити наступного року.
Опубліковано перше зображення флагманського Huawei P40
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас