Xiaomi випустить розумну розетку з Bluetooth (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустить розумну розетку з Bluetooth (фото)

Технології&Авто
2261
Компанія Xiaomi розширила асортимент фірмової продукції випуском розетки Smart Socket Bluetooth Gateway Edition. Крім функції підключення електроприладів і зарядки гаджетів через порти USB, новинка здатна виконувати роль шлюзу для пристроїв розумного дому.
Компактний ґаджет приймає сигнали датчиків температури і вологості, дверних замків та іншої периферії розумного дому по Bluetooth, а потім і завантажує зібрані дані на сервер Mijia по Wi-Fi. Віддалено переглядати дані і налаштовувати побутову електроніку користувач може за допомогою спеціального мобільного додатку. Додатково передбачено функцію дистанційного контролю підтримуваної побутової техніки та голосове управління за допомогою віртуального асистента XiaoAi.
Xiaomi випустить розумну розетку з Bluetooth (фото)
В наявності і функція включення/відключення самої розетки – наприклад, для подачі живлення на обігрівач незадовго до приходу додому. Корпус приладу виконано з термостійкого матеріалу, також є температурний датчик, що сповіщає користувача, якщо розетка нагрівається занадто сильно через велике навантаження. В цьому випадку система не тільки відправить повідомлення користувачу, а й відключить подачу електроенергії.
Новинка дебютує на китайському ринку за ціною $11, дату початку продажів буде оголошено згодом.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас