Глобальні постачання натільних пристроїв у 2019 році перевищать 300 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глобальні постачання натільних пристроїв у 2019 році перевищать 300 млн

Технології&Авто
220
Аналітична компанія IDC опублікувала свій прогноз щодо розвитку ринку натільних пристроїв в найближчі роки. Згідно з прогнозами аналітиків, цього року ринок натільних пристроїв подолає рубіж в 300 млн реалізованих пристроїв і досягне показника 305,2 млн одиниць. Зростання в порівнянні з попереднім роком складе 71,4%. За підсумками 2018 року було продано близько 178 млн натільних пристроїв.
Більш того, аналітики IDC пророкують цьому ринку подальше стрімке зростання, і до 2023 року він вже досягне 489,1 млн реалізованих пристроїв. Серед основних факторів, що сприяють настільки бурхливому розвитку ринку, називають зростаючий попит, широке поширення таких пристроїв і зниження цін.
В IDC відзначають, що натільна електроніка вже перестала бути новинкою для перших користувачів. Тепер це масові продукти з різними функціями і можливостями, які можуть бути недоступні в смартфонах. Безперервний розвиток та інновації в цьому сегменті будуть і далі залучати нових користувачів.
В IDC до натільних електронних пристроїв відносять не тільки розумний годинник, але й інші категорії продуктів, такі як фітнес-браслети і бездротові навушники. При цьому наголошується, що для того, щоб відносити бездротові навушники до категорії натільної електроніки, такі пристрої повинні пропонувати більш широкі можливості, ніж просто відтворення музики. Серед таких функцій називають роботу з віртуальним асистентом, відстеження фізичної активності і поліпшення якості звуку.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас