У Мінцифри анонсували нові е-послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінцифри анонсували нові е-послуги

Казна та Політика
563
Міністерство цифрової трансформації України працює над багатьма новими електронними проектами, а також має намір запустити державну IT-компанію.
Про це розповів віцепрем’єр-міністр, Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
“Працюємо над зміною місця реєстрації, щоб тобі просто приходило сповіщення про те, що якась людина хоче до тебе приписатися – ти натискаєш “так” і все, і не потрібно йти в ЦНАП, стояти в черзі тощо. Працюємо над технологією Smart ID, коли ти підписуєш з телефону всі електронні послуги, і не потрібно для цього носити з собою якусь захищену флешку, і ще багато-багато послуг, в тому числі електронний паспорт”, – сказав Федоров.
З його слів, у Міністерстві йде паралельно дуже багато роботи, планується кожні два тижні оприлюднювати новий реліз, щоб українці спостерігали прогрес і могли користуватись послугами.
“Для цього ми запускаємо державну IT-компанію. Ми дуже хочемо створити ринкові умови, щоб до нас переходили найкращі спеціалісти з різних компаній, тому що я вважаю, що “держава у смартфоні” – це найамбітніший проект, який є на сьогодні в IT”, – сказав міністр.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас