Китай створює власну операційну систему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай створює власну операційну систему

Технології&Авто
1324
Компанії China Standard Software (CS2C) і Tianjin Kylin Information (TKC) спільно створять вітчизняну операційну систему.
Про це повідомляє китайська корпорація China Electronics.
Раніше думку, що Китаю необхідно терміново розробити власну незалежну операційну систему «з єдиною технічною системою і екосистемою», висловив фінансовий директор China National Software and Service.
Операційна система NeoKylin Linux, розроблена CS2C, і серверна операційна система Kylin, розроблена TKC, є основними вітчизняними операційними системами на ринку Китаю.
ОС NeoKylin Linux повністю підтримує основні відкриті апаратні платформи – від серверів до ПК, будучи сумісною більш ніж з 4000 програмних і апаратних продуктів. Більш ніж за 10 років розробки серверної операційної системи компанія Kylin сформувала три лінії: серверну, настільну і вбудовану, а також варіант для систем, що використовуються для хмарних обчислень і великих даних.
В системі використовуються розробки, захищені майже сотнею патентів. Зараз продукція CS2C і TKC використовується на підприємствах сфери фінансів, енергетики, транспорту, охорони здоров’я і в інших галузях.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас