Міністр юстиції незадоволений зарплатою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр юстиції незадоволений зарплатою

Казна та Політика
1733
Міністр юстиції Денис Малюська, який нещодавно запропонував передати нотаріусам право реєструвати шлюби і розлучення, розповів, що його не влаштовує зарплата і він не виключає перехід на іншу роботу.
“У мене приблизно 17 000 гривень, навіть трохи менше. У заступників теж десь в тому районі. Але це без премій. Посада заступника міністра – це певний репутаційний престиж. Потрібно шукати амбітних людей, які хочуть собі створити репутацію, людей, для яких це важливо. Тому він не буде брати хабарів, тому що це повністю суперечить ідеї потрапляння у владу. Це мотиватор. І, фактично, мій єдиний надійний мотиватор в кадровому підборі”, – пояснив Малюська.
Він додав, що уряд обіцяв підвищити зарплати міністрам та їх заступникам.
“Тому що коли у мене закінчаться гроші, я піду. А вони у мене закінчаться. На рік з моменту призначення мені вистачить, і то під питанням. А далі – ні. Тому ми точно ухвалимо рішення про підвищення заробітних плат. Я підозрюю, що це станеться дуже швидко”, – розповів Малюська.
У листопаді міністри отримали надбавки.
“Багато хто з міністрів їх отримали. У мене вже приблизно 29 000 гривен. Якщо зарплата не підвищиться хоча б до 80 000 – надовго мене не вистачить. Четверо дітей, це потребує коштів”, – зазначив міністр.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас