Apple купила бізнес Intel з виробництва модемів за $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple купила бізнес Intel з виробництва модемів за $1 млрд

Фондовий ринок
460
Intel офіційно завершила продаж свого бізнесу з виробництва модемів для смартфонів компанії Apple, вказано в повідомленні Intel, на яке посилається iguides.
«Сьогодні корпорація Intel оголосила про те, що завершила продаж основної частки свого бізнесу з виробництва модемів для смартфонів Apple. Угода, що оцінюється в $1 млрд, була анонсована 25 липня 2019 року», – повідомили в компанії.
Як зазначає Intel, угода дозволить їй сконцентруватися на розвитку технологій для мереж п’ятого покоління (5G), при цьому зберігши можливість розробки модемів для комп’ютерів, автономних транспортних засобів та пристроїв інтернету речей.
Після закриття угоди Apple володітиме більш ніж 17 000 патентів на різні бездротові технології, від протоколів для стандартів стільникового зв’язку до модемної архітектури та роботи модему.
23 липня про заплановану між компаніями угоду повідомляла Wall Street Journal із посиланням на джерела. Як зазначало видання, переговори між двома компаніями тривали понад рік, але вони були перервані після укладення угоди між Apple і конкурентом Intel – Qualcomm Inc., однак потім відновилися.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас