Власники Apple Card набрали кредитів на 10 мільярдів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники Apple Card набрали кредитів на 10 мільярдів доларів

Фінтех і Картки
2965
Ідея випустити кредитну карту Apple Card для оплати за допомогою сервісу Apple Pay виявилася дуже вдалою для компанії Тіма Кука. Свіжий звіт про фінансові успіхи за четвертий квартал 2019 року розкрив інформацію щодо видачі кредитів користувачам Apple Card.
Про це пише Сьогодні.
Як повідомляє Bloomberg, з моменту запуску Apple Card 30 вересня 2019 року банк Goldman Sachs надав клієнтам кредитів на загальну суму 10 мільярдів доларів. При цьому компанія не розкриває дані про кількість користувачів платіжної картки. “Яблучна кредитка” дозволила банку-партнеру Apple вийти на споживчий ринок і успішно на ньому заробити. До цього моменту Goldman Sachs в основному працював із інвесторами і корпораціями.
Як заявив генеральний директор Apple Тім Кук, незабаром компанія запустить особливу пропозицію для покупців: нові iPhone можна буде придбати за допомогою Apple Card шляхом безпроцентної розстрочки терміном до 24 місяців, при цьому отримати кешбек у розмірі 3%.
Apple Card поки працює на території США. Зручність цієї карти також у тому, що платежі здійснюються миттєво завдяки платіжній системі банку Goldman Sachs. Більш того, для тих магазинів і сервісів, де Apple Pay не підтримується, Apple випустила спеціальну титанову карту – на ній відсутні звичний 16-значний номер чи CVV-код, а тільки ім’я і прізвище власника з логотипом Apple.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас