В "Нафтогазі" розкрили деталі двосторонніх переговорів з РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Нафтогазі" розкрили деталі двосторонніх переговорів з РФ

Казна та Політика
652
На останньому раунді тристоронніх технічних консультацій щодо газу було погоджено, що російська і українська сторони в двосторонньому форматі повинні почати обговорювати технічні деталі, а також спробувати знайти рішення проблеми з виконанням рішень Стокгольмського арбітражу.
Про це заявив виконавчий директор “Нафтогазу України” Юрій Вітренко.
“Двосторонні переговори були продовженням тристоронніх переговорів, і на останньому раунді тристоронніх технічних консультацій було погоджено, що сторони в двосторонньому форматі повинні почати обговорювати технічні деталі, а також спробувати, принаймні, знайти певне рішення проблеми з виконанням рішень Стокгольмського арбітражу і нового арбітражу, який вже почали сторони і який зараз триває”, – сказав Вітренко.
За його словами, це було продиктовано тим, що є “ціла низка технічних документів”, наприклад, угода про з’єднання між операторами.
“Я особисто брав участь з боку “Нафтогазу” в переговорах щодо рішень Стокгольмького арбітражу, оскільки я особисто веду цей арбітраж”, – повідомив виконавчий директор “Нафтогазу”.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас