Tesla показала електричний квадроцикл (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla показала електричний квадроцикл (фото)

Технології&Авто
1075
На презентації електричного пікапа Cybertruck компанія Tesla продемонструвала ще один транспортний засіб з електричним приводом: ним став квадроцикл, який може бути випущений на комерційний ринок під ім’ям Cyberquad.
Електричний мотовсюдихід поки для замовлення недоступний. Очевидно, він ще перебуває в розробці, а тому технічні характеристики не розкриваються.
Tesla показала електричний квадроцикл (фото)
Як можна бачити на фотографіях з презентації Cybertruck, квадроцикл повторює незграбний дизайн пікапа. Мотовсюдихід повністю поміщається в кузов Cybertruck. Для навантаження з задніх дверей автомобіля висувається спеціальний пандус, а сама машина “присідає” на задні колеса за рахунок адаптивної пневматичної підвіски. Тож власник квадроцикла може без проблем заїхати на вантажний майданчик пікапа.
Цікаво, що, будучи навантаженим на Cybertruck, мотовсюдихід може бути підключений до бортової електромережі автомобіля для підзарядки своїх акумуляторних батарей. Таким чином, квадроцикл може заповнювати запас енергії під час транспортування на борту пікапа.
Tesla показала електричний квадроцикл (фото)
Про терміни початку серійного виробництва Cyberquad поки нічого не повідомляється. Але не виключено, що електричний квадроцикл вийде одночасно з пікапом – орієнтовно в 2021 році.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас