Білл Гейтс знову на першому місці рейтингу мільярдерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білл Гейтс знову на першому місці рейтингу мільярдерів

Світ
628
На першу сходинку в рейтингу найбагатших людей світу знову повернувся засновник компанії Microsoft Білл Гейтс, його статки оцінюються в 110 мільярдів доларів.
За даними рейтингу мільярдерів Bloomberg Billionaires Index, з першого місця був зміщений засновник компанії Amazon Джефф Безос – в його розпорядженні перебуває 109 мільярдів доларів, пише Сьогодні.
Крім того, до п’ятірки найбагатших людей планети також входять президент Louis Vuitton Moët Hennessy Бернар Арно зі статком у 103 мільярди доларів, інвестор Уоррен Баффет з 86,6 мільярда доларів, а також засновник Facebook Марк Цукерберг – 74,5 мільярда доларів.
Варто нагадати, що раніше Безос другий рік поспіль очолив рейтинг найбагатших людей планети за версією журналу Forbes – в березні його статки оцінювалися в 112 мільярдів доларів.
За минулі 20 років звання найбагатшої людини світу були удостоєні лише четверо. Засновник інвестиційного холдингу Berkshire Hathaway Inc. Уоррен Баффет займав першу сходинку рейтингу Forbes один рік, мексиканський бізнесмен Карлос Слім був найбагатшою людиною в світі в 2010-2013 роках, засновнику американської компанії Microsoft Біллу Гейтсу вдавалося очолити рейтинг 12 разів в період з 2001 по 2017 рік.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас