Google створила додаток для обміну повідомленнями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google створила додаток для обміну повідомленнями

Технології&Авто
1722
Компанія Google випускає одне з найзначніших своїх оновлень для обміну повідомленнями між смартфонами з операційною системою Android. Очікується, що оновлення буде конкурувати з iMessage на iPhone.
Новий додаток для обміну повідомленнями в Android включає технологію RCS (багаті послуги зв’язку) і надає сучасні функції обміну повідомленнями, такі як обмін текстовими повідомленнями по Wi-Fi або мобільних даних, замість використання звичайного сигналу мобільного телефону. Також є можливість обмінюватися високоякісними фотографіями та відео. Є груповий набір повідомлень, а також доставка і читання чеків.
Груповий обмін повідомленнями також покращиться завдяки можливості називати групи, додавати в групи і видаляти людей з них. Також буде можливість бачити, чи читали люди останні повідомлення.
Що стосується відправки та отримання текстових повідомлень на інших пристроях, таких як комп’ютери, до яких звикли користувачі iPhone, то служба Google Messages for Web в браузері Chrome все ще залишається єдиним варіантом для користувачів Android.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас