Кредити на купівлю землі даватимуть під 3-5% річних, - Милованов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредити на купівлю землі даватимуть під 3-5% річних, - Милованов

Кредит&Депозит
1564
У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства повідомили, що у разі ухвалення депутатами закону про обіг земель сільськогосподарського призначення, на купівлю землі можна буде взяти кредит під 3-5% річних.
Про це повідомив міністр розвитку економіки Тимофій Милованов на своїй сторінці у FACEBOOK.
«Відсоткова ставка по кредитах на покупку землі буде 3-5%. Більше деталей згодом», — повідомив Милованов.
Раніше міністр фінансів Оксана Маркарова заявляла, що фінансова підтримка з боку уряду буде розрахована на малих і середніх фермерів, а також на індивідуальні господарства.
Уряд виділить 4,4 мільярди гривень на кредитування фермерів для купівлі землі.

Довідка Finance.ua:

  • 13 листопада 2019 року Верховна Рада України ухвалила в першому читанні законопроект 2178-10 щодо запровадження ринку землі.
  • За словами уповноваженого Президента України з земельних питань Романа Лещенка, ухвалений в першому читанні законопроект про ринок землі до другого читання буде “кардинально доопрацьований”. У найближчі тижні буде ухвалено законопроект щодо народовладдя, де буде врегульовано питання всеукраїнського та місцевого референдумів.
  • Заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тарас Висоцький заявляв, що при відкритті ринку землі один її гектар буде продаватися на рівні 2200 доларів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас