Hyundai випустить дев'ять нових «зелених» автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai випустить дев'ять нових «зелених» автомобілів

Технології&Авто
1120
Компанія Hyundai планує до 2022 року розробити і випустити на ринок дев’ять нових автомобілів на альтернативному паливі. Деякі з них з’являться вже найближчим часом.
Hyundai стверджує, що в найближчі три роки він запропонує автолюбителям 13 нових автомобілів на альтернативному паливі, але про чотири з них вже було відомо раніше. Тому варто говорити тільки про дев’ять новинок.
Першою “зеленою” моделлю Hyundai, поява якої вже раніше анонсувалася, стане оновлений Ioniq. Ця модель має три версії – електричну, гібридну і plug-in hybrid.
Ще одна новинка – нова Sonata HEV. У квітні 2019 року на автосалоні в Нью-Йорку відбулася прем’єра восьмого покоління Sonata, яке називається DN8. Наступного року Hyundai обіцяє випустити на ринок його гібридну версію.
У 2020-21рр. роках цей південнокорейський автогігант почне продавати багато гібридних версій вже існуючих моделей. Наприклад, отримає оновлення Kona.
Більшість новинок Hyundai на альтернативному паливі з’являться тільки до 2022 року. На жаль, корейці про більшу частину з них поки що нічого не говорять.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас