Останнє оновлення буде недоступним для Google Pixel и Pixel XL — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Останнє оновлення буде недоступним для Google Pixel и Pixel XL

Технології&Авто
419
Смартфони Google Pixel і Pixel XL, випущені в 2016 році, не отримають останнє оновлення для системи безпеки. Хоча Google офіційно не припинив підтримку оригінальних пристроїв Google Pixel, окрема сторінка підтримки вказує, що оновлення безпеки більше не будуть гарантовані.
Ця сторінка фактично надає всім пристроям Pixel трирічний термін на гарантовані оновлення безпеки, а також нові версії Android.
Google більше не підтримуватиме оригінальні Pixel і Pixel XL по телефону або через Інтернет. Як і оновлення безпеки, підтримка по телефону і через Інтернет гарантується тільки протягом трьох років після випуску телефона. Варто зазначити, що через терміни запуску програми розширеної гарантії Google Preferred Care для своїх смартфонів Pixel власники Pixel 2, що вибрали Preferred Care, можуть отримати підтримку клієнтів до квітня 2021 року.
Apple нещодавно випустила iOS 13.2, її останню версію програмного забезпечення та пакет безпеки. iOS 13.2 підтримує пристрої з iPhone 6s, випущені у вересні 2015 року. Пристрої такого ж віку, як iPhone 5s з 2013 року, все ще підтримуються оновленнями програмного забезпечення Apple. Samsung пропонує щоквартальні оновлення безпеки для Galaxy S7 і щомісячні оновлення для Galaxy S8 і новіших пристроїв. Ці телефони випущені навесні 2016 і 2017 року відповідно.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас