Volvo представила новий гібридний і електричний автобуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo представила новий гібридний і електричний автобуси

Технології&Авто
544
Volvo Buses на виставці Busworld Europe 2019 в бельгійському Брюсселі продемонструвала лінійку нових автобусів Volvo 7900 місткістю до 150 пасажирів.
Про це повідомляє Автоцентр.
Новий зчленований автобус Volvo 7900 місткістю до 150 пасажирів буде виготовлятися в двох варіантах – з довжиною кузова 18 і 18,7 м. Привід автобуса складається з двох тягових електродвигунів по 200 кВт кожний, які розвивають максимальний обертовий момент в 31 кНм.
Зарядка батареї електробуса ємністю майже 400 кВт-годин здійснюється двома методами: швидка здійснюється від зарядних станцій на маршруті за допомогою пантографа, повільна – через роз’єми Combo2/CCS під час стоянки в депо. За даними компанії, нові автобуси на 80% економічніші за дизельні аналоги.
Volvo представила новий гібридний і електричний автобуси
Завдяки потужному приводу, нові автобуси можуть працювати в умовах складного рельєфу і долати ухили до 20%.
Також автобуси обладнані системою “Safety Zone Management”, яка не дає перевищувати максимально допустиму швидкість на різних ділянках дороги. Інша система – Pedestrian&Cyclist Detection System – сканує “сліпі зони” навколо автобуса і при виявленні в них пішоходів або велосипедистів дає сигнал водієві.
Крім кількох версій Volvo 7900 Electric, компанія також представила гібридні моделі автобуса – Volvo 7900 Hybrid в декількох варіантах (Hybrid, Hybrid Articulated, Hybrid Double Deck), які економніші за сучасні дизельні автобуси на 40-60% залежно від моделі.
Volvo представила новий гібридний і електричний автобуси
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас