WeWork перейде під контроль SoftBank – WSJ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WeWork перейде під контроль SoftBank – WSJ

Фондовий ринок
343
Рада директорів мережі коворкінгу WeWork схвалила угоду з SoftBank, за підсумками якої японська компанія отримає контрольний пакет її акцій.
Про це повідомляє The Wall Street Journal.
Відповідну пропозицію японської компанії затвердило керівництво ради директорів, відхиливши конкурентну пропозицію від JPMorgan Chase & Co.
Згідно з умовами угоди, SoftBank з часткою 29% викупить у Ньюмана акції на загальну суму близько $1 млрд. Також компанія надасть йому $500 млн в кредит на погашення боргів перед JPMorgan і заплатить $185 млн в якості відступних.
У результаті Ньюман повинен буде покинути раду директорів, розповіли джерела. Однак він збереже частку в WeWork і залишиться спостерігачем в раді директорів.
Після невдалого IPO компанії загрожує криза ліквідності: гроші у неї можуть закінчитися вже через кілька тижнів. Тому WeWork знадобилося терміново знайти кошти на продовження діяльності.
Мережа WeWork існує з 2010 року. У січні WeWork була оцінена в $47 млрд. Виходячи з цієї оцінки, The Wall Street Journal називала компанію найдорожчим стартапом в США.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас