Ford відкриє 125 тис. зарядних станцій в 21 країні світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford відкриє 125 тис. зарядних станцій в 21 країні світу

Технології&Авто
365
Американський автовиробник Ford анонсував доступ своїх електромобілів, включаючи електрокросовер Mach E в стилі Mustang, до зарядної екосистеми Ford Charging Solutions.
Власники майбутніх електромобілів Ford зможуть використовувати єдиний мобільний додаток FordPass для того, щоб знайти найближчу зарядну станцію, прокласти маршрут до неї, заплатити за зарядку і спостерігати за процесом заряду в віддаленому режимі.
В додаток буде вбудований планувальник Power My Trip, який автоматично вибере оптимальний маршрут між точками подорожі з урахуванням ємності та поточного заряду батареї, а також близькості зарядних станцій необхідної потужності і точок інтересу (кафе, ресторани, магазини і т.п.), в яких можна з користю провести час очікування зарядки.
До моменту виходу першого електромобіля бренду в наступному році мережа FordPass Charging Network повинна включати понад 125 тис. локацій в 21 країні світу. В Європі Ford співпрацюватиме з компанією NewMotion і мережею швидкісних зарядок IONITY (автовиробник є одним з співзасновників мережі), яка планує ввести в експлуатацію 400 станцій в ключових точках ЄС до кінця 2020 року.
Ford відкриє 125 тис. зарядних станцій в 21 країні світу
Зарядка на станціях IONITY на потужності 150 кВт забезпечить до 93 км запасу ходу всього за 10 хвилин зарядки. У США в мережу FordPass Charging Network увійде близько 12 тис. станцій (35 тис. зарядних слотів) мереж Greenlots і Electrify America.
Ford відкриє 125 тис. зарядних станцій в 21 країні світу
Для домашньої зарядки компанія випустить модель Ford Connected Wallbox, а також буде комплектувати свої електромобілі кабелем Ford Home Charge Cable для підключення до побутових розеток. При цьому зарядка за допомогою настінної станції буде приблизно в п’ять разів швидшою, ніж від побутової мережі, тож власникам приватних будинків однозначно варто обрати перший варіант.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас