Космічні ракети почнуть друкувати на 3D-принтері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Космічні ракети почнуть друкувати на 3D-принтері

Технології&Авто
452
Стартап Relativity Space готовий об’єднати міць штучного інтелекту і 3D-друку для створення ракети. Компанія володіє великими металевими 3D-принтерами, які роблять це реальністю.
Ракети, які вироблятимуться тут, будуть абсолютно відрізнятися від традиційних. Крім того, стартап стверджує, що ракети повинні бути здатні транспортувати супутники середнього розміру.
Розробники стартапу переосмислили спосіб створення ракети і зосередилися на виробництві деталей, зберігаючи при цьому зайнятість 3D-принтерів вдень і вночі, щоб досягти вражаючих результатів.
Тім Елліс (Tim Ellis), генеральний директор (і співзасновник) Relativity Space, зазначив, що у них скоро буде більший 3D-принтер, які будуть робити великі ракети за один раз.
Мета Relativity Space – зробити ракети з 3D-друком основною технологією, яка допоможе транспортувати важливу інфраструктуру на Марс і назад. Незважаючи на те, що такі компанії, як SpaceX і Blue Origin, використовують 3D-принтери, Relativity Space має намір монополізувати такий метод розробки ракет і отримати максимальну вигоду з технології 3D-друку.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас