Нефедов виступає за збільшення ліміту безмитного ввезення посилок з-за кордону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нефедов виступає за збільшення ліміту безмитного ввезення посилок з-за кордону

Казна та Політика
1091
Голова Державної митної служби України (ДМС) Максим Нефьодов закликає збільшити нинішній поріг в 100 євро на безмитні пересилання товарів фізичним особам у міжнародних поштових та експрес-відправленнях.
Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.
«Спробуємо тепер взятися ще за дві ініціативи: збільшення повноважень митниці з протидії контрабанді та наведення порядку з поштовими відправленнями (нагадаю, я прихильник, в тому числі, підвищення ліміту на вартість посилок, поки митниця не навчиться оформляти їх швидко і онлайн)», – написав Нефьодов.
Він також привітав ухвалення 17 жовтня Верховною Радою закону про посилення захисту інтелектуальної власності при переміщенні товарів через митний кордон України.
«Повинен бути чіткий баланс – з одного боку, повинні припинитися випадки на кшталт блокування доставки однієї пари взуття (реальний кейс). З іншого, не допускати на ринок контрафакт, який може бути реально небезпечним для здоров’я (підроблені ліки, добрива тощо). Як буває часто, не знаєш, як – зроби, як в ЄС. Ось і зробили”, – прокоментував ухвалення цього Закону голова митної служби.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас