Альфа-Банк і Укрсоцбанк завершили злиття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк і Укрсоцбанк завершили злиття

Фондовий ринок
686
Об’єднана команда Альфа-Банку і Укрсоцбанку успішно завершила об’єднання балансів і технічні роботи, пов’язані з приєднанням Укрсоцбанку до Альфа-Банку.
Про це йдеться в повідомленні на сайті Альфа-Банку.
Передавальний акт був затверджений 15 жовтня 2019 року рішенням загальних зборів акціонерів Альфа-Банку і рішенням єдиного акціонера Укрсоцбанку.
В результаті злиття Альфа-Банк став повним правонаступником всіх прав і зобов’язань Укрсоцбанку по відношенню до його клієнтів, партнерів і контрагентів.
Также рішенням загальних зборів акціонерів Альфа-Банку було затверджено збільшення статутного капіталу банку і випуск акцій банку з метою конвертації акцій Укрсоцбанку.
«Два з половиною роки наша об’єднана команда наполегливо працювала над злиттям двох великих банків. Завдяки виваженим рішенням і підтримці акціонерів, професіоналізму команди і довірі клієнтів і партнерів це злиття стало найуспішнішим прикладом вдалої синергії двох різних фінустанов, і ми починаємо нову історію лідерства на національному банківському ринку. Тепер ми є єдиним цілим з сильною експертизою, найкращими практиками та амбітними цілями», – заявила голова правління Альфа-Банку Україна Вікторія Михайле.
Реорганізація фінустанов шляхом приєднання Укрсоцбанку до Альфа-Банку проводиться за спрощеною процедурою, передбаченою законом «Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків» згідно з дозволом Національного банку від 12 вересня.
Всі юридичні процедури, пов’язані з приєднанням та припиненням діяльності Укрсоцбанку, будуть завершені до кінця поточного року.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас