Дубілет розповів, як робота нового уряду відіб'ється на бізнесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубілет розповів, як робота нового уряду відіб'ється на бізнесі

Фондовий ринок
1936
Новий міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет обговорив з Європейською Бізнес Асоціацією, як зміни в роботі уряду вплинуть на збільшення інвестицій в економіку і забезпечення ефективного регулювання бізнесу.
Зустріч відбулася в п’ятницю, 11 жовтня, повідомляється на сайті ЄБА.
«Погодження документів, співпраця з органами виконавчої влади, діджиталізація адміністративних послуг та можливість об’єднання реєстрів – дуже важливі для бізнесу, адже на сьогодні, наприклад, аби пройти погодження певного документу, бізнес витрачає чимало часу», – наголосила Світлана Михайловська, заступник директора Європейської Бізнес Асоціації.
За словами Дубілета, проблема непрозорих процесів за погодженням документів держорганами була вирішена перекладом всіх подібних процесів в електронний формат. Завдяки цьому тепер підприємці зможуть відстежувати, на якій стадії перебуває вирішення по обробці та погодженням документів.
Як зазначив чиновник, також в планах уряду – централізація окремих напрямків по міністерствах (IT, бухгалтерів), об’єднання і синхронізація держреєстрів зі створенням єдиного Реєстру фізичних осіб та Єдиного реєстру держслужбовців, а також врегулювання кадрових питань (зокрема, скасування трудової книжки до кінця 2019 року).
Для спільного обговорення вищезазначених питань Дубілет запропонував представникам бізнесу увійти до Робочої групи.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас