В Україні пропонують створити Криптодолину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні пропонують створити Криптодолину

Фінтех і Картки
1708
Асоціація “Блокчейн України” запропонувала Проект створення української Криптодолини, в якому пропонуються законодавчі ініціативи, покликані зробити Україну привабливою юрисдикцією для ведення бізнесу з криптовалютами.
Про це повідомили під час круглого столу блокчейн-спільноти, який організували 7 жовтня Міністерство цифрової трансформації України та Міжфракційне депутатське об’єднання ВРУ Blockchain4Ukraine.
Криптодолина – це загальна робоча назва умов ведення бізнесу, пов’язаного з криптовалютами і блокчейном, які будуть масштабовані на всю країну.
Мета проекту. Проект містить положення, що стосуються прямого регулювання операцій з криптовалютою, розширення списку фінансових і банківських інструментів та пропозицій щодо поліпшення політики зайнятості та крос-регулювання.

Як купити валюту онлайн

Пропозиція створення Криптодолини прийнята до розгляду Міністерством цифрової трансформації України та Міжфракційним депутатським об’єднанням ВРУ Blockchain4Ukraine. Найближчим часом планується підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Міністерством цифрової трансформації України та спільнотою блокчейн і криптокомпаній.

Довідка Finance.ua:

  • Міністерство цифрової трансформації планує за наступні 2-3 роки легалізувати діяльність з майнінгу криптовалют, а саме:
    •визначити термінологію та напрацювати компромісний варіант оподаткування у цій сфері;
    •запровадити технологію блокчейн у державних реєстрах;
    •унеможливити зловживання на ринку віртуальних активів;
    •залучити до України міжнародні криптовалютні біржі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас