МОЗ відмовиться від застарілих медичних довідок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МОЗ відмовиться від застарілих медичних довідок

Казна та Політика
901
Міністерство охорони здоров’я України планує відмовитися від застарілих медичних довідок та медичних документів, що несуть у собі корупційну складову.
Про це повідомляється на сайті уряду.
«Медична документація має відповідати стандартам країн Європейського Союзу. Ми маємо відмовитись від бюрократичних документів і довідок. Особливо від тих, які обросли корупційними схемами. Ми плануємо скасувати довідки і документи, які гальмують ефективну роботу системи охорони здоров’я», – зауважує міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька.
У відомстві зазначають, що з 9 до 15 жовтня команда Міністерства збиратиме пропозиції професійної медичної спільноти і громадян щодо дерегуляції та скасування застарілої медичної документації.
Команда Міністерства запрошує залишити свої пропозиції щодо медичних довідок на офіційній facebook сторінці Міністерства або надіслати їх на електронну адресу комунікаційної команди we@healthcentre.media.
Цього тижня в Міністерстві відбудуться наради з представниками лікарських асоціацій та профільними фахівцями. Розпочнуть працювати робочі групи, перед якими міністр поставила завдання напрацювати документи та проекти рішень щодо скасування застарілих медичних довідок.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас