В Києві відкриється школа для підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві відкриється школа для підприємців

Особисті фінанси
836
В Києві на базі Школи малого і середнього підприємництва відкривається UNIT School of Business у UNIT.City.
Про це повідомляє CEO проєкту UFuture Артем Макєєв.
“Ми створили UNIT School of Business, оскільки не знайшли в країні освіти для підприємців того рівня, якого хотілося б нам самим. Ми розуміємо, наскільки важко підприємцю вирватися з бізнесу навіть на два місяці, не кажучи про два роки. Тому наші програми короткі та дієві”, — розповів Артем Макєєв.
При створенні UNIT School of Business врахований досвід освітнього бізнес-проєкту “Суперлюди” та Школи МСП (1,5 тис. випускників-підприємців за останні три роки). Менторами закладу є експерти ринку та підприємці-практики з холдингової компанії UFuture, інноваційного парку UNIT.Сity, девелоперської компанії UDP, інноваційної фармацевтичної компанії Biopharma, групи IT-компаній та екосистемних технологічних рішень ITernal, Leаn Institute Ukraine, проєкту “Суперлюди”.
Формат начання в UNIT School of Business:
  • Замість теоретичних лекцій — 119 годин практичної роботи над реальним бізнесом кожного учасника.
  • Короткі практичні програми з бізнес-моделінгу, маркетингу, продажів, побудови бренду, дієвих інноваційних інструментів, які легко застосувати в роботі невеликого українського бізнесу.
Як взяти участь у дні відкритих дверей? День відкритих дверей UNIT School of Business розпочнеться 10 жовтня о 16:00. Взяти участь у дні відкритих дверей зможуть перші 100 охочих, які зареєструються за посиланням.
Коли початок навчання? Старт нової навчальної програми UNIT School of Business відбудеться 21 жовтня.

Довідка Finance.ua:

  • UFuture – це холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, яка об’єднує його бізнесові та соціальні проєкти.
  • Вартість активів UFuture оцінюється у $550 млн, а загальна капіталізація бізнесів, у які вона інвестувала, становить понад $1 млрд.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас