Українські дороги отримають німецьку основу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські дороги отримають німецьку основу

Технології&Авто
2836
В Україні дороги на слабкому ґрунті ремонтуватимуть і будуватимуть за німецькою технологією, розробленою компанією HUESKER. Німці вже навчили дорожників з української компанії «Автомагістраль-Південь», як будувати якісні дорогі.
Кілька фахівців компанії «Автомагістраль-Південь» побували в Німеччині, їм показали, як ведеться будівництво дорожнього полотна на слабкій ґрунтовій основі.
Німці використовують інноваційну систему Ringtrac з оболонкою з геотекстилю, яка заповнюється мінеральними матеріалами. Геооболонка створює свайне поле з рівновіддаленими одна від одної палями, які передають навантаження з конструкції в несучі шари основи.
Такий метод будівництва дорожнього полотна прекрасно підходить для слабких ґрунтів, всі осідання відбуваються на стадії будівництва, на рух ґрунтових вод не чинить поганого впливу, а сусідні споруди не піддаються додатковому осіданню.
Дороги з системою Ringtrac будують не тільки в Німеччині, але і в інших країнах. Наприклад, в Польщі й Туреччині. В Україні подібну систему при будівництві доріг можна застосовувати досить широко, адже є багато місць зі слабким ґрунтом.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас