Через введення нових мит проти ЄС американці втратять 13 тисяч робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через введення нових мит проти ЄС американці втратять 13 тисяч робочих місць

Світ
320
Нові 25%-ві тарифи США на європейські продукти призведуть до підвищення цін напередодні святкового сезону і будуть коштувати американцям чимало робочих місць.
Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву торгових груп.
Торгове представництво США заявило в середу, що вводить тарифи на сотні європейських продуктів після того, як СОТ дозволила США діяти у відповідь на субсидії ЄС на літаки Airbus.
Асоціація виробників продуктів харчування заявила, що тарифи знизять продажі й «драматично» позначаться на зайнятості в США.
За словами представників групи, підвищені ціни «вдарять по американських гаманцях, так як наближається святковий сезон».
«Сирна чи ковбасна нарізка, яка зараз коштує $45, обійдеться вам в $60 після підвищення тарифів. Тепер це задоволення на День Подяки може для багатьох сімей може виявитися недоступним», – йдеться в заяві.
Нові мита на віскі, лікери та вино можуть вплинути на імпорт в розмірі майже $3,4 млрд і призвести до втрати приблизно 13 тисяч робочих місць в США, включаючи водіїв вантажівок, фермерів, барменів та офіціантів, попереджає Рада з дистильованих спиртних напоїв США.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас