Платіжний сервіс Samsung Pay запустив віртуальну дебетову картку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платіжний сервіс Samsung Pay запустив віртуальну дебетову картку

Фінтех і Картки
2279
Samsung Pay додає віртуальну дебетову картку і міжнародні грошові перекази.
Віртуальну дебетову картку можна поповнити і використовувати скрізь, де приймаються Samsung Pay і Mastercard. Міжнародна служба грошових переказів дасть можливість користувачам в США відправляти гроші в 47 країн.
Samsung Pay пропонує віртуальну дебетову картку, на яку можна підписатися в додатку.
Віртуальна картка (звана Samsung Pay Cash) дозволяє запитувати, відправляти чи додавати гроші на неї через будь-яку картку в Samsung Pay.
Samsung також буде підтримувати відправку грошей на міжнародному рівні. Послуга надана валютною компанією Travelex, яка належить платіжній платформі Finablr.
Хоча транзакція буде ініційована за допомогою Samsung Pay, одержувачу не потрібно бути користувачем цього сервісу, щоб отримати доступ до коштів. Замість цього будуть варіанти виплат, включаючи банківські депозити, отримання готівки та преміум.
При відправці грошей на міжнародному рівні, сервіс автоматично покаже вам конвертацію валюти і будь-які відповідні комісії до завершення транзакції.
Спочатку функція грошових переказів буде запущена для користувачів в США, але Samsung планує розширити її на інші країни наступного року.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас