Xiaomi випустила незвичайний powerbank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила незвичайний powerbank

Технології&Авто
12297
Китайський бренд Xiaomi поповнив лінійку пауербанків, випустивши новий універсальний гаджет.
Цей прилад суміщає в собі відразу три пристрої – блок живлення на 18 Вт, зарядний пристрій і розетку. Основна відмінність цьоого пристрою від пауербанків полягає в тому, що прилад може працювати в режимі блоку живлення і до нього можна підключити різні електроприлади.
Зарядний пристрій має три порти USB Type-C з підтримкою швидкої зарядки на 18 Вт і два порти USB-A. У такому компактному гаджеті встановлено акумулятор ємністю 5000 mAh, який чудово підійде для зарядки вашого смартфона.
Корпус гаджета виконаний в мінімалістичному дизайні в чорному кольорі, що не властиво для продукції Xiaomi, зазвичай виробник віддає перевагу білому кольору в своїх гаджетах. Корпус приладу виготовлений з металу з матовим покриттям, у верхній частині якого розташовані індикатори рівня заряду акумулятора.
Виробник подбав про безпеку власників пристрою, оснастивши вбудовану в прилад розетку захистом від поразки електричним струмом і перевантаження за потужністю. Вартість зарядного пристрою становить 22 долари. Наразі немає інформації про старт продажів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас