"Нова пошта" виступає проти законів про касові апарати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова пошта" виступає проти законів про касові апарати

Фондовий ринок
2122
Керівник української компанії “Нова пошта” вважає, що закони 1053-1 і 1073, ухвалені Верховною Радою, є загрозою для бізнесу.
Про це один зі співвласників “Нової пошти” Володимир Поперешнюк повідомив у соціальній мережі Facebook.
“Я категорично проти впровадження законів 1053-1, 1073 та будь-яких інших, що ускладнюють роботу підприємців. Тотальну фіскалізацію і повернення податкової поліції в нас хитро називають детінізацією. На жаль, не всі розуміють, що насправді чиновники у такий спосіб залазять у гаманці українців і намагаються зробити їх ще більш порожніми. Та куди вже більше? Ми і без цього – найбідніша країна Європи”, – написав Поперешнюк.
Він зазначив, що чиновники новим законодавством намагаються ускладнити спрощену систему оподаткування “настільки, щоб загнати всіх підприємців на загальну”.
“Я добре знаю, що таке загальна система оподаткування. Нова Пошта витрачає скажені кошти на бухгалтерів, юристів, аудиторів. Ми сплачуємо 4 мільярди податків на рік, а тому не вистачає грошей на розвиток. Я не хочу, щоб таке саме спіткало численний малий бізнес. Він його фізично не потягне. Мусимо боротися з цим разом, адже коли стане гірше підприємцям, програють усі українці”, – повідомив керівник “Нової пошти”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас