Suzuki офіційно представила субкомпактний кросовер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Suzuki офіційно представила субкомпактний кросовер (фото)

Технології&Авто
5783
Компанія Maruti Suzuki – індійська дочірня марка японського виробника, представила абсолютно нову модель доступного кросовера для внутрішнього ринку. Базова вартість S-Presso становить 330 тисяч рупій або 112 440 гривень.
П’ятидверний кросовер виявився більшим за популярний позашляховик Jimny. Довжина новинки – 3665 міліметрів, проти 3365 міліметрів у Jimny. Колісна база кросовера – 2380 міліметрів. Він вміщує 5 чоловік і має трохи місця для багажу.
Suzuki S-Presso побудований на модульній платформі Heartect п’ятого покоління – та ж архітектура використовується у моделях Swift, Ignis та Baleno. При цьому для економії кросовер отримав спрощену підвіску і барабанні гальма.
Suzuki офіційно представила субкомпактний кросовер (фото)
Силовий агрегат моделі запропонований лише один: бензиновий, трициліндровий агрегат об’ємом 1 літр і продуктивністю у 68 к.с. 90 Нм. Двигун поєднується з п’ятиступінчастою “механікою” або 5-діапазонною роботизованою трансмісією.
Новинка пропонується у 9 комплектаціях. Базове оснащення включає антиблокувальну систему гальм, подушку безпеки водія і один парктронік, 13-дюймові диски коліс. Для дорожчих комплектацій передбачені 14-дюймові диски, підсилювач керма, друга подушка безпеки, кондиціонер, безключовий доступ, мультикермо та мультимедіасистема з семидюймовим дисплеєм.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас